Επικοινωνία English  

Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ

Ευχαριστίες Επιτρόπου Εθελοντισμού προς όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για στήριξη των άπορων οικογενειών εν όψει της εορτής του Πάσχα.
11/04/2015


Ευχαριστίες Επιτρόπου Εθελοντισμού προς όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για στήριξη των άπορων οικογενειών.

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Γιάννη Γιαννάκη με σημερινές ανακοινώσεις του εκφράζει τις ευχαριστίες του τους πολίτες, τις εταιρείες και όλα τα οργανωμένα σύνολα που στήριξαν την προσπάθεια που καταβάλλεται από τους Φορείς της Εκκλησίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις Εθελοντικές Οργανώσεις για τη στήριξη των άπορων οικογενειών, στα πλαίσια της εκστρατείας «Αγκαλιά Αγάπης προς το συνάνθρωπό μας»,

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Συνεργατισμός εκτός από τις χίλιες άπορες οικογένειες τις οποίες έχει στηρίξει τις τελευταίες μέρες, παρέδωσε στον Γιάννη Γιαννάκη δωροκουπόνια για βοήθεια σε 200 άπορες οικογένειες για τις γιορτές του Πάσχα.

Η Αστυνομία Κύπρου διενέργησε έρανο σε παγκύπρια βάση μεταξύ των μελών της για την στήριξη απόρων οικογενειών για τις γιορτές του Πάσχα, συνεισφέροντας €8.500 σε δωροκουπόνια προς τις οικογένειες αυτές.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Επιτρόπου για έκτακτη οικονομική στήριξη απόρων οικογενειών εν όψη των εορτών του Πάσχα.

Σε άλλη ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο ΟΠΑΠ Κύπρου προχώρησε στη στήριξη απόρων οικογενειών για τις γιορτές του Πάσχα. Η στήριξη αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων ΟΠΑΠ και της στρατηγικής συνεργασίας με το Γραφείου του Επίτροπου.

Οι Εθελοντές Φίλοι ΑΠΟΕΛ έχουν παραδώσει στο Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ το ποσό των 3,000 (τριών χιλιάδων Ευρώ) σε Δωροκουπούνια.

Εξάλλου, μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση των δημοτών Έγκωμης στη νέα εκστρατεία του Δήμου, για ενίσχυση των δύο Κοινωνικών Παντοπωλείων Έγκωμης, που λειτουργούν στους Ιερούς Ναούς Αγίου Νικολάου και Αγίων Πάντων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τις τελευταίες ημέρες έχουν συγκεντρωθεί σημαντικές ποσότητες τροφίμων, που διατίθενται σε σταθερή βάση σε άπορες οικογένειες που διαμένουν στην Έγκωμη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Έγκωμης ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες που για μια ακόμη φορά εκδήλωσαν τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Back To Top