Επικοινωνία  

Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ

ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
11/02/2019


Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου και φέτος θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Μαρτίου 2019. Τη φετινή χρονιά αναμένονται 15,000 δρομείς από την Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό.

Είναι αξιοσημείωτο ότι απο αυτούς τους 15,000 δρομείς περίπου οι 3000 θα ταξιδέψουν απο όλο τον κόσμο για να τρέξουν στο δικό μας αθλητικό γεγονός, στην χώρα μας! Είναι καθήκον μας σαν ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, αλλά και σαν κοινότητα να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους καλεσμένους μας.

Κάθε χρόνο βασιζόμαστε στην σκληρή δουλειά εκατοντάδων εθελοντών οι οποίοι αποτελούν βασικό πυλώνα σε σχεδόν κάθε τομέα της διοργάνωσης.

To 2018 περισσότεροι απο 700 εθελοντές βοήθησαν στην ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, κάνοντας τον 12ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ την πιο πετυχημένη διοργάνωση μέχρι σήμερα! Η υποστήριξη απο τους εθελοντές μας ήταν κρίσιμη για την διοργάνωση αλλα και για τους δρομείς μας.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα χρειαστούμε τη εθελοντική σας υποστήριξη στη διοργάνωση του 13ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Οι ώρες και ημέρες στις οποίες χρειαζόμαστε βοήθεια από εθελοντικές ομάδες είναι οι εξής:

· Σάββατο 23 Μαρτίου – 07:30 μέχρι 12:00
· Κυριακή 24 Μαρτίου – 06:30 μέχρι 13:00

Όσον αφορά τα πόστα και υπευθυνότητες της ομάδας εθελοντών θα υπάρξει σχετική εκπαίδευση και ενημέρωση επι τόπου μέσα στις επόμενες βδομάδες. Επίσης θα δοθεί σχετικό εγχειρίδιο με λεπτομέρειες για τον αγώνα και το πόστο της ομάδας σας.

Παραδείγματα απο πόστα εθελοντών είναι τα εξής:
· Ομάδα εκκίνησης
· Ομαδα παραλαβής πρώτων αθλητών
· Ομάδα μεταλλίων
· Ομάδα ισοτονικών
· Ομάδα διαχείρισης VIP αθλητών
· Ομάδα εμπειρίας διεθνών δρομέων
· Ομάδα επιχειρήσεων
· Ομάδα Διαχείρισης κόσμου


Όλοι οι εθελοντές με τη σημμετοχή τους λαμβάνουν:

· Volunteer Pack ( Τσάντα εθελοντή)
· Τεχνική Φανέλλα εθελοντή
· Καπέλο εθελοντή
· Πάσο εθελοντή το οποίο περιλαμβάνει τηλέφωνα επικοινωνίας σε περιπτωση έκτακτης ανάγκης
· Δίπλωμα εθελοντή υπογραμμένο απο τον επίτροπο εθελοντισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας το οποίο θεωρείτε επίσημο έγγραφο
· Μετάλλιο Εθελοντή
· Δωρεάν Μπύρα στο After Party της Διοργάνωσης
· Σφυρίχτρα
· Αδιάβροχο
· Σάντουιτς και νερό κατά τη διάρκεια του αγώνα
· Εκπτωτικά κουπόνια από χορηγούς του Μαραθωνίου Λεμεσού όπως το MyMall κ.ά.

Τέλος, μετα τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί ευχαριστήρια εκδήλωση όπου θα βραβευθούν άτομα και σύνολα για την εθελοντική τους υποστήριξη στη διοργάνωση.

Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε για τους ενδιαφερόμενους μέχρι τις 8 Μαρτίου 2019. Επισυνάπτεται σχετική φόρμα δήλωσης συμμετοχών. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να αποστείλετε την επισυναπτόμενη φόρμα στο mail info@limassolmarathon.com η μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας διαδικτυακά στο https://www.limassolmarathon.com/page/en/75/volunteers

Για τυχόν απορίες ή επιπλέον ενημέρωση παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την οργανωτική ομάδα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ στο 25880100 ή μπορείτε να στείλετε mail στο info@limassolmarathon.comBack To Top