Επικοινωνία English  

Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ
Mε την εξαίρετη συμβολή 500 ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, των οποίων είχα την τιμή να υπογράψω τα διπλώματα συμμετοχής, διοργανώθηκε ο 11ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ με 15.000 αθλητές από 61 χώρες, όντας το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Κύπρο, που ανέδειξε το υπέρτατο μέγεθος της προσφοράς των Εθελοντών μας και σε Διεθνείς Διοργανώσεις.

Κορυφαία ήταν η συμμετοχή ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, όπως από το Κέντρο Ημέρας «Το Σπίτι του Μάριου», τους οποίους ευχαρίστησα θερμά για το μάθημα αγωνιστικότητας που μας παρέδωσαν, συνοδευόμενοι από Εθελοντές του τμήματος Έρευνας και Διάσωσης Πολιτικής Άμυνας Λεμεσού.

Ο Μαραθώνιος αφιερώθηκε στον αείμνηστο Στέλιο Κυριακίδη Πρωταθλητή του ΓΣΟ, που το 1946 αν και υποσιτισμένος λόγω της φτώχιας, κατάφερε να νικήσει στον περίφημο Μαραθώνιο της Βοστώνης, δίνοντας ελπίδα και τιμή στην Κύπρο.

Αξιοσημείωτη είναι η συνεχής στήριξη του Μαραθωνίου στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.


11ος ΟΠΑΠ Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ 11ος ΟΠΑΠ Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ 11ος ΟΠΑΠ Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ 11ος ΟΠΑΠ Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ 11ος ΟΠΑΠ Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ 11ος ΟΠΑΠ Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Back To Top