Επικοινωνία English  

Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ

Εκστρατεία Πάσχα "Αγκαλιά Αγάπης προς το συνάνθρωπό μας"
20/03/2015


Ενόψει των γιορτών του Πάσχα, το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων ανακοίνωσε την εκστρατεία «Αγκαλιά Αγάπης προς το συνάνθρωπό μας» και καλεί τους πολίτες, τις Εταιρείες και όλα τα οργανωμένα σύνολα όπως στηρίξουν την προσπάθεια που καταβάλλεται από τους Φορείς της Εκκλησίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις Εθελοντικές Οργανώσεις για τη στήριξη των άπορων οικογενειών.

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κ. Γιάννης Γιαννάκη, ενθαρρύνει όλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια ούτως ώστε κανένας συμπολίτης μας, και ειδικότερα τα παιδιά, να μην στερηθεί στις γιορτινές αυτές μέρες του Πάσχα τα βασικά είδη τροφίμων και άλλων αγαθών, όπως κρέας, τρόφιμα, αλλά και λαγουδάκια και λαμπάδες για τους μικρούς φίλους.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ κ. Γιάννης Γιαννάκη θέλει να εκφράσει εκ μέρους της πολιτείας, προς τους φορείς, τους Εθελοντές και όλους όσους συμβάλλουν τα τελευταία αυτά χρόνια, τις ευχαριστίες του για τη συνεχή τους συμβολή στη στήριξη των άπορων οικογενειών.

Παρακαλώ βρείτε συνημμένο τον κατάλογο με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Κύπρο όπου μπορείτε να αποταθείτε είτε για να στηρίξετε την προσπάθειά τους, είτε για να σας στηρίξουν.Κατεβάστε αρχείο Acrobat Εκστρατεία Πάσχα 2015.pdf

(Μέγεθος Αρχείου: 224,24Kb)


Back To Top